top of page

Кървавото парти на Lady Gaga


Първото впечатление е особено важно и изглежда, че и Lady Gaga знае това. За да отпразнува участието си в American Horror Story, Гага покани екипа на сериала на парти в имението си в Малибу след първата снимачна седмица и напълно естествено, боядиса водата на басейна в кърваво червено.

"Това, което харесвам в нея е, че никога не може да те разочарова. Искаше да се сближи с екипа и наела дизайнер, който сложил черни завеси, цветя и десетки свещи, а тя боядисала басейна червен. Беше невероятно! Това, което искаш тя да бъде си е самата тя, което рядко се среща сред известните личности.", разказва Раян Мърфи, продуцент на сериала.

Сара Полсън споделя, че не е искала да си тръгва. "Беше парти, което никога няма да забравя. Аз и Анджела Басет се приготвяхме да си тръгваме, а тя излезе от басейна и ни благодари, че сме дошли. Беше невероятна домакиня! Беше като сън в стил "Алиса в Страната на чудесата". Останах много по-дълго, отколкото очаквах. Зад всеки ъгъл в имението си казвах: "Това истина ли е? Това не може да е истина. Няма да си ходя!".

Освен партито, Гага е изпратила и кулети с подаръци на голяма част от екипа на сериала. Уес Бентли и Хелена Матсън споделят, че са получили букет с увехнали карамфили в луксозна панделка с плюшено мече.


Акцент
Скорошни
bottom of page