top of page

Нова глава от живота на Lady Gaga започва през 2016


Мениджърът на Lady Gaga, Боби Кембъл, споделя, че иска светът да я види в различна светлина през 2016г.

"В момента сме концентрирани върху American Horror Story. Снимките й започнаха през август и ще приключат преди празниците. Това е ангажиментът й в момента. След това, мисля, че е напълно ясно, че новата музика ще излезе на преден план. Колко скоро? Не знаем. Но следващата година ще покажем една нова част от нея като артист и като музикант".

Боби споделя и, че е искал да покаже колко е талантлива Гага с изпълнението й на Оскарите, въпреки че не е било планирано като стратегически подход.

"Седнахме и си казахме, че искаме да покажем една нова Гага през 2015г. Още от както съм нейн мениджър усещам, че има хора, които я подценяват и не са удовлетворени от това, което предлага. Исках да променя това и да я превърна в иконата, която е в момента."

"Без съмнение, сте прочели статиите. Била 'твърде артистична', 'прекалено ексцентрична'. Хората я съдеха нечестно, затова исках да натисна бутона за рестартиране и да им напомня, че въпреки тяхната нагласа, тя е невероятно талантлив музикант, изпълнител и текстописец. През изминалата година, получи "Грами", пя на Оскарите, беше на турне с Тони Бенет, написа песен с Даян Уорън и участва в American Horror Story. Доказала е, че не съществува нещо, което да не може да направи."


Акцент
Скорошни
bottom of page