top of page

10 знака, че си малко чудовище


Несъмнено, Lady Gaga е една от най-големите звезди на планетата и има милиони фенове. А ти един от тях ли си? Ако можеш да се определиш към следните твърдения, няма нужда да се чудиш, защото определено си едно от малките чудовища на Гага.

1. Странните й костюми не са нищо ново за теб

Всички знаем, че Гага е известна с необичайния си вкус за мода. От рокли от месо до кораб във формата на яйце. Това е ежедневие за нея! Вероятно, за света, е шокиращо, но за едно малко чудовище е нещо съвсем очаквано.

2. Харесваш ARTPOP

Албумът на Гага, "ARTPOP", от 2013г., не е сред фаворитите на критиците и много от рецензиите на албума бяха отрицателни. Въпреки това, болшинството от малките чудовища го обожават.

3. Вече слушаш джаз

Преди по-малко от година, Гага издаде първия си албум с музика, различна от поп, а именно - джаз. Ако това, да слушаш джаз на телефона си, е било странно за теб, то сега едва ли е нещо необичайно.

4. Познаваш кучетата й по-добре от собственото си семейство

Гага обожава своите домашни любимци и държи всичките й фенове да знаят какво се случва с тях. Ейша, Коджи и Фози не са кучета, те са икони. Ейша дори има Facebook страница и Instagram акаунт с отметка, а освен това е и модел на Coach.

5. Падаш си по бодигардовете й

Безкрайните папарашки снимки на Гага, напускайки апартамента си, пристигайки на поредната церемония или каквото и да е друго са пълни с фигури, с които да си изплакнеш окото. И не говорим за Гага!

6. "Да" не съществува

"Да"? Вероятно, имаш предвид "YAAASSS!".

7. Любимите ти песни не са сингли

Със сигурност, харесваш избора й на сингли, но предпочиташ песни като "Monster", "Heavy Metal Lover" и "Gypsy".

8. Оставаш без думи след всеки епизод на American Horror Story: Hotel

Дебютът й като телевизионна актриса доказа на всички хейтъри, че Гага е всеразвит талант - певица, текстописец, танцьорка, актриса, модел. Всичко й се отдава!

9. Имаш ограничен речник

Стане ли дума за Гага, не можеш да кажеш нищо освен "slay", "queen", "mama" или "yas".

10. Гордееш се с изпълнението й на Оскарите

Величествено завръщане, особено след "провала" на "ARTPOP"! А всичко, което използва е гласът си.


Акцент
Скорошни
bottom of page