top of page

Интервю с RedOne за Lady Gaga


Наскоро, продуцентът RedOne даде интервю за френската медия MCM. Разбира се, не липсваха въпроси относно работата му с Lady Gaga по бъдещия й албум LG5.

Различно ли е усещането от това, по време на работата по The Fame и Born This Way?

Познавам я от преди да запише първия си музикален договор. Всичко беше различно. Нямаше напрежение и правеше всичко без да задава въпроси, много се забавлявахме. С The Fame дойде славата и нещата се промениха. Не беше лесно в студиото. Винаги имаше много хора около нея, не можехме да продължим по същия начин.

Работата ти по последния й албум е минимална.

Gypsy беше наша обща идея, но не съм доволен от песента. Не я завършихме заедно. Попита ме какво можем да направим и аз й казах, че ще й я дам да я довърши сама, ако иска. Довършила я е с някой друг. Не съм чувал финалната версия.

Двамата сте страхотен екип. Изцяло променихте звученето на поп музиката през 2008 година. Сега заедно сте записали осем песни за новия й албум.

Да, така е. Не знам тя как се чувства психически и относно музиката. Ще видим как ще се наредят нещата. Опитахме се да пресъздадем магията в студиото. Създадохме фантастични песни, но отново казвам, че е много заета. Твърде жалко!

Можеш ли да ни разкажеш за новите ви песни? Звучат ли като тези, по които сте работили преди?

Доближават се до предишната ни работа, но има и еволюция. Може да се познае, че сме работили заедно по тях. Една от тях трябваше да бъде пилотния сингъл от албума, но това бе променено. Не знам какво се случва.


Акцент
Скорошни
bottom of page