top of page

Как се съхраняват дрехите на Lady Gaga?


Не е тайна, че Lady Gaga държи изключително много на дрехите си и се интересува от мода. Но знаете ли какви са изискванията за костюмите й, когато е на турне?

TMZ се свърза с един от хотелите, в които Гага е била отседнала, по време на турнето "artRAVE: The ARTPOP Ball" и научи, че дрехите й получават по-добро обслужване от повечето хора. Като за начало, костюмите й се съхраняват в отделен апартамент в хотела.

Изискванията за въпросния апартамент е да бъде напълно изпразнен - всички бюра, легла, маси, че дори и всичко, което е закачено по стените, да бъдат изнесени. На тяхно място, трябва да бъдат осигурени четири, движещи се на колелца, стойки за закачалки, на които да бъдат поставени точно 30 закачалки с и без клипсове. Задължително трябва да има на разположение и ютия, дъска за гладене, уред за гладене с пара и четири маси, дълги около 180 сантиметра, покрити с ленени покривки.

Жалко за гостите или персонала, ако имат проблем с голотата. "Моля, погрижете се всички правила относно облеклото в хотела Ви и всякакъв вид дрескодове да не важат за екипа на изпълнителката" е едно от другите изисквания към хотелите, които ще настанят Гага.

Друго желание на Гага е целият хотел да бъде основно почистен два дни преди пристигането й.


Акцент
Скорошни
bottom of page